Család nélkül szegényebbek lennénk!

Köszöntő

A Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Életfa Egyesületének nevében szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Egyesületünk 1989. január 11-én alakult.  Az „alapító atyák és anyák” tizenöt családot képviseltek, néhányan közülük még ma is aktív tagok.

Életfa_barna2

Az Alapszabályunkban megfogalmazott célok mindegyike a családról,  a gyermekekről szól, és ugyanúgy aktuálisak ma is, mint alapításkor. Céljainkat 2014-es Közgyűlésen kibővítettük              „ A nagycsaládosok egészséges-és környezettudatos életmódra nevelése” célkitűzéssel.

Egyesületünk 2014. szeptembere óta közhasznú egyesület. Évente számos közösségépítő programot szervezünk.
Egy részüket nemcsak tagjaink számára, hanem megpróbáljuk bevonni a kívülállókat is gyereklétszámtól függetlenül – van ugyanis egy mondás, mely szerint „A nagycsalád az első gyermekkel kezdődik”.

Jelenleg 150 tagcsaládunk van Mosonmagyaróvárról és 19 környező településről. Ezzel a családszámmal 750 főt képviselünk.

Anyagi forrásainkat elsősorban pályázatok útján szerezzük. A tagdíjak és az SZJA 1%-ék is jelentősen növeli erőforrásainkat.

Célkitűzéseinket, kitűzött feladatainkat az anyagi erőforrások mellett a tagok által végzett sok-sok önkéntes munkával tudjuk megvalósítani

Ha felkeltettük érdeklődését és tagjaink sorába szeretne lépni, akkor kérem, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken.

Dr. Orbán Józsefné
egyesületi elnök